Trading212 cod de reducere până la 100 €

Trading212 cod de reducere până la 100 €

Obțineți un bonus pentru deschiderea unui cont la Trading212 gratuit dacă introduceți codul promoțional de mai sus. Trading212 este printre cei mai răspândiți brokeri din Republica Cehă și are unul dintre cele mai mici comisioane pentru medierea comercială. Acest broker are o aplicație inovatoare simplă în care puteți automatiza totul. Poți să-ți creezi propriile plăcinte cu acțiuni, unde poți seta totul în funcție de procente sau să te inspiri de la alți utilizatori și să primești, de exemplu, dividende în fiecare zi. Așadar, creați un cont astăzi și introduceți codul nostru promoțional în aplicație.

*Obțineți un bonus de până la 100 €

Trebuie doar să vă creați un cont prin intermediul acestui link

   Valid at least until 15.6.2024

*Cod promoțional de 100 €

Dacă nu ați folosit link-ul de mai sus, dar aveți un cont nou, aplicați acest…

   Valid at least until 15.6.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la Trading212!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum să obțineți un bonus de până la 100 € pentru unui cont la Trading212?

Obținerea bonusului este ușor, doar faceți clic pe linkul de mai sus. Aceasta vă va duce pe site-ul Trading212, unde trebuie doar să faceți clic pe Înregistrare pentru a revendica acțiuni, să introduceți și să încărcați detaliile necesare, să introduceți min. depunerea și înregistrarea completă. Nu uitați să faceți clic pe linkul nostru și să introduceți codul promoțional de mai sus.

De asemenea, puteți descărca aplicația lor pentru telefoane mobile. Puteți găsi cu ușurință aplicația Trading 212 în Google Play sau App Store sau pe site-ul lor. Aplicația este complet gratuită. După descărcarea și deschiderea aplicației, facem clic pe „Deschide cont” și selectăm țara noastră de origine. În pasul următor, ni se va oferi posibilitatea de a alege dintre două conturi. Selectăm „Trading 212 invest” în portocaliu. În secțiunea următoare, vom alege datele noastre de conectare, care trebuie să îndeplinească condițiile de securitate. După configurarea inițială a contului, trecem la „Verificarea identității”. Luăm în mână o carte de identitate, pașaport sau permis de conducere și facem o fotografie lizibilă din față și din spate cu un telefon mobil. După verificarea identității, va trebui totuși să încărcați bani în contul dvs. de investiții. Și atât, prieteni. După verificare și depunere cu succes, nimic nu vă împiedică să cumpărați acțiuni ale companiilor globale!

De Ce Trading212?

EExistă multe motive pentru a începe cu acest broker. Veți fi primul care va aprecia comisioanele și spread-urile mici, ceea ce vă va face profitul mult mai mare. Vă permite să tranzacționați cu efect de levier și un depozit minim, astfel încât toată lumea să aibă cu adevărat ocazia de a tranzacționa și de a obține profit. În plus, are o aplicație mobilă excelentă și simplă și multe alte beneficii, precum crearea unui portofoliu de investiții conform preferințelor tale și un bonus de până la 100 € la înfiinţare.

Fondurile dvs. sunt ținute într-un cont separat, protejat de ICF și în plus asigurat în limita a 1 milion €. Trading 212 oferă suport 24/7. Trading 212 este cea mai bună aplicație în Regatul Unit, iar în 2017 a obținut și primul loc și în Germania.

Trading212 in Europe

Trading212 is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Trading212 vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Trading212 operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. Trading212 works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.