carVertical cod de reducere 20%

carVertical cod de reducere 20%

Aplicați codul nostru promoțional la carVertical și obțineți o reducere de 10% la un raport care dezvăluie istoricul complet al vehiculului visat. CarVertical este un serviciu verificat, care este folosit de mii de oameni pentru a afișa toate informațiile disponibile despre mașină. Descoperiți povestea vehiculului dvs. viitor sau existent și obțineți informații pentru a evita ofertele frauduloase, vindeți-vă mașina mai repede sau aflați dacă vehiculul dvs. este în siguranță. Poate detecta kilometrajul, poate obține istoricul service-ului, poate obține fotografii disponibile sau poate verifica mașina pentru înregistrările furtului pe baza VIN.

20% reducere la codul promoțional

Utilizați acest cupon pentru a obține o reducere de 20% la un raport de vehicul

   Valid at least until 15.6.2024

Reducere 48% la inspecția a 3 vehicule

Reducere la inspecția a trei vehicule

   Valid at least until 15.6.2024

Reducere 38% la inspecția a 2 vehicule

Reducere la inspecția a două vehicule

   Valid at least until 15.6.2024

Reducere pentru afaceri de până la 70%

Obțineți o reducere maximă comandând 20 sau mai multe rapoarte

   Valid at least until 15.6.2024

Reducere pentru mai multe rapoarte

Economisiți mai mult cumpărând mai multe rapoarte

   Valid at least until 15.6.2024

Avantajele inspectării vehiculului

Vezi toate beneficiile acestui serviciu

   Valid at least until 15.6.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la carVertical!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum să obțineți o reducere pentru carVertical?

Există două modalități principale de a economisi bani pe carVertical. În primul rând, puteți folosi codul nostru promoțional pentru a obține o reducere pentru o ofertă pe care ați ales-o. A doua modalitate de a economisi bani este prin a comanda mai multe rapoarte simultan. Chiar și comandarea a doar 20 de rapoarte vă poate economisi până la 70%.

promo-code-carvertical

Cum funcționează carVertical?

carVertical este o soluție bazată pe blockchain care își propune să permită cumpărătorilor de mașini uzate să aibă un istoric clar și de încredere al vehiculelor. Utilizând tehnologia blockchain, carVertical încearcă să abordeze problema comună a datelor modificate sau incomplete ale istoricului vehiculului. Făcând aceste date imuabile și ușor accesibile, compania încearcă să promoveze o mai mare încredere și transparență pe piața de mașini second hand.

Cum functionează

Colectarea datelor: carVertical adună o mulțime de informații din diverse surse, inclusiv registre naționale, dosare ale poliției, baze de date de asigurări, ateliere de reparații și alte entități conexe. Aceste date pot include detalii precum accidente, istoricul reparațiilor, citirile contorului de parcurs și proprietatea anterioară.

Integrarea blockchain: Pentru a asigura integritatea și imuabilitatea acestor informații, carVertical le înregistrează pe blockchain. Această tehnologie acționează ca un registru descentralizat care este rezistent la manipulare, ceea ce înseamnă că acuratețea și fiabilitatea datelor sunt păstrate.

Rapoarte și verificare: Utilizatorii pot achiziționa un raport carVertical introducând VIN (Numărul de identificare al vehiculului) al unei mașini pe platforma companiei. Aceste rapoarte conțin informații cuprinzătoare despre vehicul, inclusiv istoricul de proprietate, accidente, înregistrări de kilometraj și alte statistici vitale.

Accesibilitate: Oferind acest serviciu online, carVertical face posibil ca potențialii cumpărători de mașini, oriunde în lume, să verifice istoricul unui vehicul înainte de a face o achiziție.

Cazuri de utilizare și beneficii

Transparență pentru cumpărători: consumatorii pot avea încredere în integritatea informațiilor pe care le accesează. Acest lucru este deosebit de important atunci când cumpărați o mașină uzată, deoarece istoriile modificate sau falsificate pot duce la probleme semnificative în continuare.

Împuternicirea vânzătorilor: pentru vânzătorii onești, serviciile carVertical se pot dovedi a fi un punct de vânzare puternic. Prin furnizarea unui raport carVertical, aceștia pot demonstra transparență și pot câștiga mai ușor încrederea unui potențial cumpărător.

Prevenirea fraudei: făcând dificilă pentru vânzătorii necinstiți să modifice istoria unui vehicul, carVertical servește ca instrument de combatere a fraudei pe piața de mașini second hand.

Acoperire globală: platforma carVertical nu este legată de limitări geografice. Acesta își propune să creeze un registru global al istoricului vehiculului, care poate fi accesat de utilizatori din întreaga lume.

carVertical in Europe

carVertical is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about carVertical vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. carVertical operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. carVertical works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.