Black Friday 2024

Cele mai bune reduceri de Black Friday sunt aici!

Black Friday coduri de reducere pentru toate magazinele online pot fi găsite aici. Vânzătorii vin cu cele mai mari reduceri ale anului și avem o listă completă de cupoane de primă mână în fiecare an.

Program de fidelitate - extra 10%

Cod de reducere de până la 25%

Când va fi Black Friday 2023?

Black Friday în 2023 cade vineri, 24 noiembrie. Dar evenimentul se desfășoară de la începutul săptămânii, începând de luni, 20 noiembrie. Puteți conta practic pe evenimentul de Black Friday pe tot parcursul lunii noiembrie.

Vinerea neagră se apropie și, odată cu acesta, cele mai mari reduceri

Probabil că va trebui să trăiești într-o peșteră ca să nu fi auzit de Vinerea Neagră. Este sărbătoarea de cumpărături când retailerii oferă cele mai bune reduceri ale anuluil. Acesta este un bonus clar pentru cumpărătorii care încep din timp cumpărăturile de Crăciun. Acest concept american a prins rădăcini cu succes aici, iar astăzi probabil că nu veți găsi un magazin online de succes care să nu aibă reduceri de Black Friday.

Black Friday are loc în fiecare an în a doua jumătate a lunii noiembrie, dar data exactă variază. Acest lucru se întâmplă a doua zi după Ziua Recunoștinței, sărbătoarea americanilor, care cade într-o joi din noiembrie. Cu toate acestea, reducerile sunt în curs de desfășurare aproximativ 2 săptămâni înainte de Black Friday și cel puțin în weekendul care urmează Black Friday. Unii comercianți cu amănuntul anunță chiar Black Friday în primăvară sau vară, profitând de de acest val, că oamenii percep Black Friday ca fiind sinonim cu reduceri și nu știu exact când va avea loc de fapt.

Cum funcționează Black Friday?

Și cum merge Black Friday? E-shop-urile au interpretat această sărbătoare în felul lor și veți găsi reduceri deja în luna noiembrie. Black Friday are loc în magazinele online în momente diferite, dar reducerile sunt cu adevărat interesante. În timpul Black Friday, puteți găsi reduceri de până la 80% din prețurile inițiale ale produselor. Deci, cumpărați electronice, modă, cosmetice, Cadouri pentru Crăciun și multe altele. Black Friday te va înveseli 

Vinerea Neagră este pur și simplu sărbătorită în magazinele online peste tot. Puteți cumpăra electronice la cele mai mici prețuri în perioada Black Friday. Prin urmare, este bine să vă planificați pentru acest sezon achiziționarea unui nou televizor, frigider sau mașină de spălat rufe. Printre cele mai bine vândute mărci electronice de Vinerea Neagră se numără Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony sau Phillips. S-au vândut bine și de Vinerea Neagră iPhone, Apple Watch Macbook-uri și multe altele. 

De Black Friday sunt în căutare și accesorii pentru telefon, cum ar fi căștile fără fir AirPods, precum și telefoanele mobile Xiaomi, Samsung sau smartwatch-uri. Dacă nu ai nevoie de electronice, dar cauți ceva de îmbrăcat, poți obține prețuri grozave la îmbrăcăminte și pantofi.

Black Friday la televizoare

black-friday-slevove-kody-icyfxhs74iib-w670h3000-scr-a10ce5.jpg

A duce acasă o cutie mare plată, ascunzând televizorul cu o diagonală uriașă și, precum și o reducere este visul fiecărui Blackfridayshopper. Cu toate acestea, pentru a nu ajunge ca în imaginea de mai sus, ar fi bine să cumpărați un televizor nou online sau produse electrocasnice. De Black Friday puteți găsi o serie de oferte grozave la televizoare etc.., dar principalul lucru este să știți unde să faceți cumpărături. Potrivit experienței multor consumatori, unele dintre cele mai bune reduceri pot fi găsite în magazine precum PhilipsKlarstein sau Electronic Star. Fiecare e-shop oferă adesea o selecție largă de produse electrocasnice sau produse de îngrijire personală de diferite mărci, cu reduceri semnificative. 

Black Friday la produsele Apple

Există în căutare produsele Apple și nu altfel decât în renumitul Black Friday. Chiar la început, dar vă voi dezamăgi, dacă așteptați o reducere semnificativă la cele mai noi modele. După cum este de obicei, în toamnă, Apple introduce noile iPhone, Macbook, Airpod-uri și alte produse, pentru care există perioade lungi de așteptare chiar și fără reduceri. 

viber-image-2023-12-08-18-12-57-304.jpg

Ce coduri de reducere pot folosi pentru Black Friday 2023?

În perioada de Black Friday, practic toate magazinele electronice importante oferă coduri de reducere. Puteți găsi lista lor completă aici pe Promocupon, inclusiv toate reducerile și codurile de reducere. Aceasta este cea mai bună oportunitate de a cumpăra cadouri la cele mai bune prețuri înainte de Crăciun. Codurile de reducere sunt adesea disponibile în perioada de Black, care sunt adesea aplicate majorității produselor, deci, de orice ești interesat să cumperi, există șansa să primești o reducere mare. Chiar dacă este Black Friday, astfel încât promoțiile durează mai mult de o săptămână, dar durata poate varia în funcție de magazinele online individuale. Perioada de valabilitate a reducerilor curente poate fi găsită din nou aici, pe paginile pentru fiecare reducere individuală sau cod de reducere.

Cum să faci cumpărături de Black Friday?

Urmăriți prețurile produselor. Puteți utiliza instrumentul de comparare a prețurilor și puteți vedea dacă reducerea oferită este într-adevăr atât de avantajoasă. Comparați doar prețurile mărfurilor în timp, precum și cu prețurile concurenților. La prima vedere, totul pare frumos. Vă rugăm să rețineți că magazinele electronice cu o reducere de 80% oferă doar la unele produse selectate. Black Friday oferă în continuare reduceri cu adevărat interesante, trebuie doar să urmăriți. Nu uitați să folosiți codurile de reducere pe care le puteți găsi la noi pentru achizițiile dvs. sau să combinați reducerea cu transportul gratuit.

Istoria Vinerii Negre

Aceasta este o sărbătoare de marketing, care își are rădăcinile în SUA în anii 1960. Data de Black Friday a fost stabilită pentru a doua zi după Ziua Recunoștinței, cel mai probabil pentru că se crede că magazinele sunt inactive în această zi „to be in the black“. Multă vreme această sărbătoare a fost doar o tradiție americană și canadiană, în țara noastră, vânzătorii au acceptat-o abia în jurul anului 2011.