Moș Nicolae

Obiceiuri de Sfântul Nicolae*

Tradiția fermecătoare a lui Moș Nicolae cade în ajunul Zilei Sfântului Nicolae, 5 decembrie. Începând cu 6 decembrie, ziua în care descoperim în cizmulițe cadourile de la Moș Nicolae.  Însă, până ajungem să desfacem cadourile, iată care sunt pregătirile cunoscute și obiceiuri ale acestei zile mult așteptate: Copiii adoră obiceiul de a pune ghetuțele lustruite în fața ușii sau lângă bradul de Crăciun cu o zi înainte, în ajunul Sfântului Nicolae, pe când Moșul le umple apoi cu bunătăți peste noapte cu cele mai frumoase jucării și cele mai delicioase dulciuri.

viber-image-2023-11-30-19-23-04-655.jpg

Idei de cadouri deosebite de Moș Nicolae*

Cadourile preferate de Moș Nicolae, dar și de copii sunt, în afară de dulciuri, jucării de pluș și, de asemenea, multe altele. Odată cu apariția noilor generații, tradițiile ușor se modifică sau devin puțin mai deosebite în ceea ce privește darurile precum mere și nuci. Noua generație de copii preferă cadouri digitale de la Sfântul Nicolae - dar în siguranță! În afara miilor de sortimente de bunuri, din pachetul lui Moș Nicolae ar fi o consolă de jocuri, o e-carte de pe Libristo, primul smartphone sau tabletă pot fi cumpărate pe eshop-ul eBay, ceas performant, căşti sport true wireless de pe Philips - cadourile digitale de Moș Nicolae pentru copii sunt în tendințe. Un deosebit cadou și drăguț și mai distractiv, pot fi instrumente muzicale de la Kytary.ro, o muzicuţă HOHNER sau o chitară electrică Stratocaster mult așteptată - ceea ce va duce sigur la o sărbătoare plină de bucurie, care este cu adevărat semnificația și spiritul acestei sărbători.

mosul.jpg

Fiecare dintre părinți are o mare dorință de a pregăti pentru copiii săi o sărbătoare de neuitat de Ziua Sfântului Nicolae. În orice caz, acordați suficient timp pentru a oferi copiilor dvs. un Moș Nicolae cât mai fericit și magic cu Promocupon. Sărbători fericite!

Publicat: 1.12.2023