Tesla cod de reducere 10%

Tesla cod de reducere 10%

Reducere de preț la mașină? Mașinile Tesla sunt comune. Cumpărați o Tesla nouă cu motor electric și economisiți 2.500 RON cu acest cod promoțional! Tesla Motors vă unește visele cu realitatea și creează viitorul. Oferă modele de mașini electrice de ultimă generație cu denumirea 3, Y, X, până la cel mai rapid și mai luxos model S Plaid. Mașinile nu se opresc aici, compania oferă și panouri solare inovatoare și baterii  Powerwall de uz casnic.

Pentru fiecare, care vrea să contribuie către un viitor mai durabil, Tesla este locul potrivit. Odată cu utilizarea codului de reducere, trecerea la o mașină electrică este acum și mai tentantă. Mașinile vă vor încânta cu o manevrabilitate excelentă, o călătorie lungă și viziunea lui Elon Musk care poate fi văzută în fiecare detaliu.

Reducere de 1.250 RON la modelul Y, X, S

Link de recomandare pentru cea mai mare reducere la noua mașină Tesla

   Valid at least until 15.6.2024

CarVertical cod de reducere 10%

Verificați Tesla chiar înainte de a cumpăra prin serviciul carVertical

   Valid at least until 15.6.2024

Cupon 10% la butoane S3XY buttons

Obțineți controlul funcțiilor Tesla cu butoane de la Enhance Auto

   Valid at least until 15.6.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la Tesla!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Ce modele de mașini oferă Tesla?

  1. Model Y: Acest model este un SUV compact care a fost prezentat pentru prima dată în 2020. Modelul Y se caracterizează printr-un nivel ridicat de siguranță, spațiu, confort și o autonomie lungă per încărcare. Designul său se bazează pe modelul 3, dar oferă mai mult spațiu și flexibilitate în interior, inclusiv un al treilea rând de scaune opțional.
  2. Model 3: Este cel mai accesibil model Tesla care a fost prezentat în 2017. „Tesla Model 3” este un sedan compact confort, securitate și performanță. Datorită prețului și caracteristicilor sale, este unul dintre cele mai bine vândute autovehicule electrice din lume.
  3. Model S: Acest model este un sedan de lux care a fost introdus pentru prima dată în 2012. Modelul S este cea mai rapidă mașină dintre toate modelele Tesla, performanță ridicată și un interior de primă clasă. În 2021, Modelul S a trecut  un facelift „semnificativ” care a inclus un interior nou și o mai bună putere îmbunătățiră.
  4. Model X: Este un SUV de lux care a fost prezentat în 2015. Modelul X este cunoscut pentru ușile sale unice cu "falcon wing" și interiorul încăpător. Poate încăpea până la șapte persoane. Modelul X are, de asemenea, sistemul Autopilot de la Tesla, care ajută șoferul în moduri avansate și poate fi încărcat la site-urile Tesla Supercharger, ceea ce facilitează călătoriile pe distanțe lungi.

Este important de remarcat că toate modelele Tesla au unele caracteristici comune, cum ar fi posibilitatea de a auto-conducere (pilot automat), un nivel ridicat de siguranță și capacitatea de a alimenta rapid la stațiile de supraalimentare.

Care este autonomia maximă la mașinile electrice Tesla?

Viteza maximă a modelelor Tesla în 2023 sunt următoarele:

Model S: 405 mile (651 km) 

Model 3 Standard: 358 mile (576 km)

Model X: 348 mile (560 km)