Philips cod de reducere 10%

Philips cod de reducere 10%

Cumpărați produse electronice Philips. Aici puteți aplica pentru reduceri și coduri de reducere. Alegeți dintre sute de produse precum articole de iluminat, aspiratoare, fier de călcat, produse de îngrijire personală sau televizoare și audio. Simțiți-vă liber să utilizați transportul gratuit.

Cod de reducere 10%

Acest cupon este valabil la tot, inclusiv Sonicare sau OneBlade

   Valid at least until 18.7.2024

Reducere până la 35%

Profitați de prețurile în outlet și economisiți la achiziția dvs.

   Valid at least until 18.7.2024

Livrare gratuită

Acum ai parte de livrare gratuită în 3-4 zile

   Valid at least until 18.7.2024

Abonează-te la newsletter

Primești un voucher de 15 % la prima comandă

   Valid at least until 18.7.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la Philips!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum să valorificați un cod de reducere Philips?

Suficient în coș, în stânga, lângă lista de articole selectate să faceți clic pe pictograma "+" și introduceți codul de reducere în câmpul care va apărea apoi, pe care îl veți confirma făcând clic pe Aplicați.

Ce reduceri și coduri de reducere oferă Philips?

Acest comerciant de electronice este cu adevărat generos cu reducerile sale. În timpul achizițiilor dvs., aveți la dispoziție un cod de reducere pentru abonarea la newsletter, dar de multe ori și alte cupoane care ajung până la 20%, astfel încât să economisiți cu adevărat achizițiile. Un alt mare avantaj atunci când cumpărați de La Philips este transportul gratuit pe care îl obțineți atunci când cumpărați orice produs din ofertă.

Ce electronice oferă Phillips?

Cine nu cunoaște marca Phillips! De la televizoare la produse de îngrijire personală sub formă de aparate de ras. Cumpărați electronice Phillips de calitate și alegeți dintre sute de produse ale acestui brand. Utilizați coduri de reducere sau transport gratuit pentru a cumpăra și nu plătiți un ban în plus în mod inutil. Deci ce mai aștepți? Fugi la cumpărături.

În plus, puteți returna bunurile în termen de 30 de zile, iar serviciul de asistență pentru clienți, care funcționează 7 zile pe săptămână, vă va ajuta cu o reclamație sau cu orice alte cerințe. Asigurați-vă că utilizați coduri de reducere sau transport gratuit pentru toate produsele atunci când faceți achiziții. Cele mai populare produse Philips sunt:

  1. Philips Sonicare - Periuțe de dinți electrice: Aceasta dispune de tehnologia sonică demonstrată, îmbunătăţită cu funcţii inteligente.
  2. Philips Hue - Iluminare inteligentă: Lămpile și corpurile inteligente Philips Hue permit utilizatorilor să regleze culoarea și intensitatea luminii folosind un smartphone sau un asistent vocal.
  3. Philips Airfryer: Această friteuză cu convecție rapidă este populară datorită capacității sale de a găti mâncăruri sănătoase cu mai puțin ulei.
  4. Philips OneBlade: Trimmerul și aparatul de ras OneBlade revoluționar sunt populare pentru versatilitatea și ușurința de utilizare.

Reducerile menționate se aplică și la Philips OneBlade și Sonicare?

Da, toate cupoanele universale enumerate mai sus se aplică și acestor două produse de consum cele mai populare de la Philips, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

De la lansare, Philips OneBlade a devenit unul dintre cele mai căutate și populare aparate de ras de pe piață. OneBlade oferă un concept unic care combină avantajele unui aparat de ras electric și ale unui aparat de ras clasic într-un singur instrument compact și elegant. Tehnologia sa inovatoare, cu un strat de protecție dublu și o lamă cu mișcare rapidă, permite utilizatorilor să-și radă, să tunde sau să-și modeleze barba în mod eficient și confortabil, fără a provoca iritații ale pielii.

Periuța de dinți revoluționară Philips Sonicare a câștigat încrederea clienților din întreaga lume datorită proprietăților sale unice care asigură o igienă orală perfectă. Este popular pentru beneficiile tehnologiei de curățare sonică, care oferă până la 62.000 de mișcări de perie pe minut, eliminând eficient placa bacteriană și stimulând gingiile pentru un zâmbet mai sănătos. Datorită unei game largi de modele, cum ar fi Philips Sonicare DiamondClean și ProtectiveClean, marca oferă soluții pentru diverse nevoi, cum ar fi albirea dinților, sensibilitatea gingiilor sau îngrijirea protezelor dentare. Philips Sonicare este sinonim cu inovație, calitate și îngrijire orală excepțională.

Philips in Europe

Philips is available in several European countries. For information about Philips vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Philips operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.