Sportisimo reduceri și cupoane

Sportisimo reduceri și cupoane

Profitați de coduri și reduceri de reduceri în magazinul electronic Sportisimo. Cumpărați îmbrăcăminte sport, încălțăminte sau echipament sportiv precum ciclismul, schiul de schi, schiul în jos, hocheiul sau alergarea Alegeți din mărci Adidas, Nike, Puma și multe altele. Profitați de transportul gratuit.

Transport gratuit pentru membri

Vezi cum poți obține transport gratuit

   Valid at least until 18.7.2024

Vouchere cadou de la 50 până la 200 lei

Cumpărați un voucher cadou și oferiți-le celor dragi un cadou diferit!

   Valid at least until 18.7.2024

Abonează-te la newsletter

Vei fi primul care va afla despre oferte și reduceri

   Valid at least until 18.7.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la Sportisimo!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum de a răscumpăra un cod de reducere?

În pasul de a treia comandă, trebuie să găsiți câmpul codului de reducere sub Selectorul de plată Introduceți cuponul dvs. de reducere aici și confirmați.

Sportisimo este pentru fiecare sportiv

Și de ce să faci cumpărături aici? De exemplu, rețeaua de magazine este destul de vastă în Republica Cehă. Promoțiile sunt obișnuite și puteți obține reduceri de până la 80%. Puteți utiliza coduri de transport gratuit sau reducere. De asemenea, vă puteți bucura de toate avantajele ca membru al clubului sau vă puteți înscrie la un buletin informativ pentru a primi evenimente obișnuite.

Înscrieți-vă și obțineți toate avantajele

Deveniți unul dintre membrii Clubului Sportisimo, datorită căruia puteți avea parte de multe beneficii. Veți obține automat prețuri mai bune pentru achiziția dvs. De asemenea, veți obține achiziții preferențiale în vânzări, CLUB DAYS SPORTISIMO sau intrare cu reduceri la evenimente sportive. Vrei să devii membru al clubului? Selectați "Vreau să devin membru în partea de sus".

Sportisimo in Europe

Sportisimo is available in several European countries. For information about Sportisimo vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Sportisimo operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. Sportisimo works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.