ABOUT YOU reduceri și cupoane

ABOUT YOU reduceri și cupoane

Profitați de reduceri și cupoane din ABOUT YOU și economisiți. Cine nu cunoaște astăzi magazinul vestimentar ABOUT YOU, magazin care oferă o modă unică pentru femei, bărbați, dar și pentru copii? Reducerile ABOUT YOU sunt la fel de unice precum mărcile lor. Cumpărați mărci cu reduceri precum LEVIS, ADIDAS ORIGINALS, GAP, VERO MODA și multe altele. ABOUT YOU vă așteaptă reduceri!

Livrare și retur gratuite

Profită acum de singurul magazin electronic care are livrare și retur gratuite

   Valid at least until 28.9.2023

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la ABOUT YOU!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum se aplică codul de reducere la ABOUT YOU?

Este ușor, urmează pașii indicați în imaginea de mai jos:

Alegeți mărfurile și apoi mergeți în coș. În a treia etapă a comenzii „Forma dvs. de plată”, trebuie să coborâm sub forma de plată, unde veți găsi textul „Doriți să activați cuponul de reducere?” și lipiți codul de reducere în caseta de text pentru a-l activa. Nu uitați de să aplicați reducerile!

Condiții de utilizare a cuponului

Aveți un cod de reducere, dar vă întrebați despre termenii de utilizare? Iată principalele puncte:

Cuponul nu este transferabil
În cazul returnării mărfii, valoarea codului de reducere nu este returnată
Un singur cod de reducere poate fi utilizat pentru fiecare achiziție
Nu se aplică anumitor mărci
Cea mai elegantă modă la ABOUT YOU
Cumpărați haine elegante cu reducere de pe ABOUT YOU unde puteți aplica și coduri de reducere și cupoane de reducere. Alegeți din îmbrăcămintea pentru femei, bărbați sau copii. Cumpărați pantaloni, tricouri, bluze, jambiere, costume de baie, lenjerie de baie și multe altele. Inspirați-vă din tinutele vedetelor si imbracați-vă ca model. Pentru a cumpăra utilizați reducerea de 25% și cod de reducere  de 25% ABOUTYOU.
Alegeți dintr-o gamă largă de mărci mondiale precum ADIDAS, HUGO BOSS, DIESEL și multe altele. Aruncați o privire la o gamă atât de variată de haine elegante, haine de care nu vă puteți îndepărta prea tare.
Și ce reduceri puteți obține aici? Poate că acum puteți aplica coduri de reducere de 20% și tot. Și aveți grijă! Aici, transportul gratuit nu este al tău, ci DESPRE TINE. Doar transport gratuit așa cum trebuie. Profitați de toate evenimentele și abonați-vă la newsletter, unde veți afla mai întâi despre reduceri și coduri de reduceri.

Cum să returnați mărfurile?
Și ce zici despre ABOUT YOU cu o revenire? Dacă pur și simplu nu-ți place ceva în termen de 14 zile, pur și simplu îl returnezi gratuit. Livrarea și returul sunt întotdeauna gratuite, deci niciun risc pentru dumneavoastră. Cu un tipar similar în Republica Cehă a devenit Zoot.


Cum puteți contacta ABOUT YOU?
Aveți nevoie să contactați ABOUT YOU pentru a consulta sau gestiona o reclamație? Aveți mai multe modalități de a face acest lucru.

Linie pentru clienți fără taxă: +420 800 022 907
E-mail: [email protected]
Pagini de Facebook ABOUTYOU RO

Informațiile de facturare ale companiei sunt:

ABOUT YOU GmbH
10, 20095 Hamburg,
Germania

Dacă doriți să vă asigurați că aveți informații de contact actualizate, vizitați aboutyou.ro.
Karolína Kurková ca față a publicității ABOUT YOU
ABOUT YOU a decis să folosească modelul ceh Karolína Kurková pentru publicitate în Republica Cehă. Articolul spune „Hello Czech” într-o reclamă și se plimbă pe străzile din Praga. În caz contrar, ea locuiește în SUA și promovează moda și alte mărci celebre precum Versace, Louis Vuitton și Chanel. Reclama ABOUT YOU este deja cunoscută de toată lumea.

ABOUT YOU in Europe

ABOUT YOU is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about ABOUT YOU vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. ABOUT YOU operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. ABOUT YOU works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.