ABOUT YOU cod de reducere 20%

ABOUT YOU cod de reducere 20%

Profitați de reduceri și cupoane din ABOUT YOU și economisiți. Cine nu cunoaște astăzi magazinul vestimentar ABOUT YOU, magazin care oferă o modă unică pentru femei, bărbați, dar și pentru copii? Reducerile ABOUT YOU sunt la fel de unice precum mărcile lor. Cumpărați mărci cu reduceri precum LEVIS, ADIDAS ORIGINALS, GAP, VERO MODA și multe altele. ABOUT YOU vă așteaptă reduceri!

Nu ezitați să utilizați primele trei coduri de reducere de la magazinele online ZootLelosi și SINSAY. Momentan pe ABOUT YOU nu avem coduri de reducere mai bune.

Cod de reducere 20% pe Zoot

Aplicabil la aproape orice

   Valid at least until 15.6.2024

Livrare și retur gratuite

Profită acum de singurul magazin electronic care are livrare și retur gratuite

   Valid at least until 15.6.2024

Reducere până la 50% în aplicație mobilă

Descarcă aplicația, până la 50% EXTRA la tot

   Valid at least until 15.6.2024

Zalando Lounge Outlet

Produse similare ca la About You la prețuri grozave

   Valid at least until 15.6.2024

Promoții Zalando Lounge de până la 75%

Cele mai mari reduceri din an - profitați de cele mai bune oferte

   Valid at least until 15.6.2024

Reduceri până la 75% la About You Outlet

Cumpărați mai ieftin la About You Outlet

   Valid at least until 15.6.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la ABOUT YOU!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum se aplică codul de reducere la ABOUT YOU?

Este ușor, urmează pașii indicați în imaginea de mai jos. Alegeți mărfurile și apoi mergeți în coș. În a treia etapă a comenzii „Forma dvs. de plată”, trebuie să coborâm sub forma de plată, unde veți găsi textul „Doriți să activați cuponul de reducere?” și lipiți codul de reducere în caseta de text pentru a-l activa. Nu uitați de să aplicați reducerile!

Condiții de utilizare a cuponului

Aveți un cod de reducere, dar vă întrebați despre termenii de utilizare? Iată principalele puncte:

  • Cuponul nu este transferabil
  • În cazul returnării mărfii, valoarea codului de reducere nu este returnată
  • Un singur cod de reducere poate fi utilizat pentru fiecare achiziție
  • Nu se aplică anumitor mărci
Cea mai elegantă modă la ABOUT YOU
Cumpărați haine elegante cu reducere de pe ABOUT YOU unde puteți aplica și coduri de reducere și cupoane de reducere. Alegeți din îmbrăcămintea pentru femei, bărbați sau copii. Cumpărați pantaloni, tricouri, bluze, jambiere, costume de baie, lenjerie de baie și multe altele. Inspirați-vă din tinutele vedetelor si imbracați-vă ca model. Pentru a cumpăra utilizați reducerea de 25% și cod de reducere  de 25% ABOUTYOU.
Alegeți dintr-o gamă largă de mărci mondiale precum ADIDAS, HUGO BOSS, DIESEL și multe altele. Aruncați o privire la o gamă atât de variată de haine elegante, haine de care nu vă puteți îndepărta prea tare.
Și ce reduceri puteți obține aici? Poate că acum puteți aplica coduri de reducere de 20% și tot. Și aveți grijă! Aici, transportul gratuit nu este al tău, ci ABOUT YOU. Doar transport gratuit așa cum trebuie. Profitați de toate evenimentele și abonați-vă la newsletter, unde veți afla primul despre reduceri și coduri de reduceri.

Cum să returnați mărfurile?
Și ce zici despre ABOUT YOU cu o revenire? Dacă pur și simplu nu-ți place ceva în termen de 14 zile, pur și simplu îl returnezi gratuit. Livrarea și returul sunt întotdeauna gratuite, deci niciun risc pentru dumneavoastră. Cu un tipar similar în Republica Cehă a devenit Zoot.


Cum puteți contacta ABOUT YOU?
Aveți nevoie să contactați ABOUT YOU pentru a consulta sau gestiona o reclamație? Aveți mai multe modalități de a face acest lucru.

Dacă doriți să vă asigurați că aveți informații de contact actualizate, vizitați aboutyou.ro.
Karolína Kurková ca față a publicității ABOUT YOU
ABOUT YOU a decis să folosească modelul ceh Karolína Kurková pentru publicitate în Republica Cehă. Articolul spune „Hello Czech” într-o reclamă și se plimbă pe străzile din Praga. În caz contrar, ea locuiește în SUA și promovează moda și alte mărci celebre precum Versace, Louis Vuitton și Chanel. Reclama ABOUT YOU este deja cunoscută de toată lumea.

ABOUT YOU in Europe

ABOUT YOU is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about ABOUT YOU vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. ABOUT YOU operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. ABOUT YOU works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.