eBay reducere până la 90%

eBay reducere până la 90%

Consultați reducerile oferite de eBay aici. În acest magazin puteți cumpăra bunuri din întreaga lume, atât noi, cât și folosite. Există, de asemenea, produse foarte ieftine din China, care merită să le cumpărați. În plus, puteți vinde și pe eBay, așa că dacă nu folosiți lucruri și aveți produse de valoare, puteți scăpa de ele repede și puteți câștiga bani în același timp.

 

Reduceri de până la 90%

Categoria Oferte zilnice aduce reduceri uriașe!

   Valid at least until 15.6.2024

Îmbrăcăminte dame- reduceri până la 68%

Hainele pentru doamne sunt reduse pe eBay

   Valid at least until 15.6.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la eBay!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum se utilizează codul de reducere pentru eBay?

Pentru a utiliza codul de reducere, trebuie să fiți înregistrat pe eBay și, de asemenea, să aveți un cont conectat la contul dvs. PayPal. Apoi, dacă primiți un cupon de reducere, îl puteți folosi atunci când comandați bunuri. Avantajul este, de asemenea, că vânzătorul primește plata integrală, astfel încât reducerea este îngrijită direct de eBay.

Despre magazinul eBay

Puteți cumpăra cu adevărat totul din acest portal de afaceri internațional de renume mondial. Este posibil să cumpărați obiecte de colecție, haine, electronice, mașini și multe alte lucruri. Cu eBay, puteți cumpăra și vinde. Așadar, dacă ai acasă lucruri valoroase pe care nu le mai folosești, poți scăpa cu ușurință de ele aici și mai poți câștiga niște bani.

Este posibil să cumpărați atât produse noi, cât și uzate aici. Pe lângă vânzarea standard de bunuri, Ebay oferă și o licitație online, unde produsul este vândut celui care oferă cea mai mare sumă.

Cum să faci cumpărături și așa ieftin?

Cu toate acestea, lucrul pozitiv este că în curând va fi introdusă o aplicație în care vă puteți completa singur declarația vamală. Datorită acesteia, veți evita o taxă, completarea și trimiterea prin poștă. Și există o altă opțiune de a evita complet TVA-ul și taxele vamale. Dacă comandați dintr-un depozit situat direct în UE, nu plătiți TVA sau taxe vamale. Dacă mărfurile chinezești merg mai întâi la un depozit din Uniunea Europeană și le comanzi de acolo, poți evita TVA-ul și taxele vamale. Transportul gratuit ne așteaptă și în zilele următoare.

eBay in Europe

eBay is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about eBay vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. eBay operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. eBay works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.