Kiwi reduceri și cupoane

Kiwi reduceri și cupoane

Obțineți promoții și cupoane de reducere la Kiwi (fostul Skypicker), de unde puteți cumpăra cele mai bune bilete. Kiwi este un retailer de bilete online care poate găsi combinații de zboruri unice pentru a vă salva. De asemenea, puteți utiliza funcția Multicity sau bilete cu reducere, datorită cărora veți economisi în vacanța de vis.

Oferta specială de bilete de avion

Verificați cele mai bune bilete de avion actuale

   Valid at least until 15.6.2024

Zboruri ieftine din Praga

Verificați cele mai bune bilete de avion de la Praga către întreaga lume

   Valid at least until 15.6.2024

Zboruri ieftine din Viena

Află cele mai bune oferte de zboruri din Viena către întreaga lume

   Valid at least until 15.6.2024

Zboruri ieftine din Bratislava

Verifică cele mai bune bilete de avion din Bratislava către întreaga lume

   Valid at least until 15.6.2024

Bilete de avion ieftine

Explorați noi destinații cu bilete de la doar câteva sute de euro

   Valid at least until 15.6.2024

Garanția Kiwi

Dacă pierdeți conexiunea, Kiwi vă va aranja un alt zbor către destinația finală.

   Valid at least until 15.6.2024

Hack-uri de călătorie

Aflați aici cum să plătiți minimul în timp ce călătoriți

   Valid at least until 15.6.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la Kiwi!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Când merită să călătoriți cu Kiwi?

Compania Kiwi cu numele original Skypicker a fost înființată la Brno și este una dintre cele mai valoroase start-up-uri cehe. Biletele lor sunt vândute în toată lumea. Folosirea Kiwi plătește în principal pentru zborurile conectate, unde motorul lor de căutare poate combina zboruri ale diferitelor companii de marfă, precum și combinații ale celor care nu cooperează oficial între ele.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transferurile cu companii aeriene diferite. În cazul în care pierdeți un zbor de conectare, Kiwi va aranja un bilet gratuit pentru următorul zbor către destinație.

Cum se utilizează codul promoțional pe Kiwi?

Dacă ați primit un așa-numit cod promoțional, pe care Kiwi îl poate emite în diferite evenimente, îl puteți aplica cu ușurință. În pasul în care plătiți biletul, faceți clic pe „Doriți să utilizați codul promoțional?” ca în imaginea de mai jos:Apoi va apărea un câmp în care puteți introduce codul promoțional și îl puteți aplica cu butonul „Aplicați”:

Despre Kiwi.com

Cel mai cunoscut motor de căutare de bilete ceh Kiwi.com. Este vorba despre o pornire de un miliard. Kiwi.com oferă o garanție de transfer, care acoperă toate costurile de transport către destinație în cazul întârzierii zborului. Vă recomandăm să citiți condițiile de garanție pe această pagină.

Călătoriți cât mai ieftin către mai multe destinații într-o singură călătorie

Funcția Nomad oferă călătorilor posibilitatea de a cumpăra cele mai bune bilete posibile către destinații multiple, datorită unui nou algoritm. Astfel, aveți ocazia să planificați cel mai convenabil zbor din Praga în Italia, apoi în Franța, America și înapoi la Praga. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți călătoria inițială, apoi numărul de zile în alte destinații și în final călătoria înapoi. Este destul de simplu și vă va economisi mulți bani și timp. Cu Nomad, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru o căutare îndelungată.

Cum să contactați Kiwi?

Aveți nevoie de sfaturi sau reclamații? Nu ezitați să contactați compania. Există mai multe modalități prin care puteți contacta Kiwi.

Kiwi in Europe

Kiwi is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Kiwi vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Kiwi operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. Kiwi works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.