Airbnb reducere 250 Lei

Airbnb reducere 250 Lei

AirBnB oferă o reducere de 200 de lei pentru cazare, plus un cupon de 50 de lei pentru o experiență. În total, economisiți aproape 250 de lei. Îți place să călătorești și să locuiești la casă? Cu AirBnB puteți rezerva atât cazare ieftină, cât și reședințe de lux din întreaga lume. Doar faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vă înscrie ca utilizator nou cu un bonus pe care nu trebuie să îl cheltuiți în termen de 30 de zile de la înregistrare.

Până la 200 lei reducere pentru o ședere

Cu cât cheltui mai mult, cu atât vei economisi mai mult

  Valabil cel puțin până la 31.7.2021

50 lei reducere pentru o experiență

Rezervarea unei experiențe în valoare de minimum 200 lei

  Valabil cel puțin până la 31.7.2021

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la AirBnB!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Discounter-ul găsește reducerile în locul tău!

Extensie Chrome pentru toate reducerile la o singură atingere

Cum să utilizați eficient cupoanele pe AirBnB?

Pentru a utiliza reducerea de 160 RON este necesară rezervarea cazării cu o valoare totală de cel puțin 1200 RON. Asta înseamnă că, dacă mai rămân câțiva RON pentru această sumă, ar fi bine să rezervi o cazare puțin mai scumpă sau să stai în vacanță o zi mai mult pe gratis. În caz contrar, reducerea nu se va aplica și veți rămâne până la următoarea, dar știți că cuponul plătește doar în 30 de zile de la înregistrare, iar reducerea expiră.

Cum să obții un extra 660 RON pentru o călătorie de afaceri?

Aceste informații sunt pe lângă reducerea AirBnb mai veche și nu se mai aplică exact.

Acest beneficiu nu mai funcționează pentru conturi noi. Dacă utilizați AirBnB pentru afaceri, puteți aștepta cu nerăbdare o reducere la următoarea călătorie, care depășește 660 RON. Pentru conturile înregistrate înainte de 2017, reducerea poate fi chiar de 50 USD. Verifică e-mailul de afaceri și pleacă în prima călătorie de afaceri. Apoi veți obține credite pe care le puteți utiliza pentru următorul dvs. sejur.

Cum se face? Dacă nu v-ați înregistrat încă, utilizați mai întâi bonusul de 725 RON de mai sus (puteți economisi aproximativ 1400 RON în total). Apoi conectați-vă, accesați setările profilului și rămâneți în fila Profil.

Apoi introduceți un e-mail de lucru pe care trebuie să îl verificați. Nu ar trebui să fie un e-mail pe gmail sau o listă, ci de preferință pe un domeniu al companiei. Noi nu știm dacă AirBnB îl verifică sau nu.

Când rezervați următorul dvs. sejur, asigurați-vă că selectați o călătorie de afaceri pentru a beneficia de credite.

Transport gratuit pe AirBnB

Unul dintre ultimii pași înainte de ședere este să planificați cum să ajungeți de la aeroport sau gară la casa gazdelor. Există alternative la transportul public, care poate fi complicat până la destinație. Puteți cere gazdei să vă ridice personal. Multe gazde sunt dispuse să facă acest lucru contra unei taxe mici sau chiar gratuite. De asemenea, puteți profita de serviciul alternativ de taxi Bolt cu cod promoțional gratuit. Aplicația de taxi Liftago funcționează bine în Republica Cehă și Slovacia.

Limitări

Reducerea pentru înregistrare este valabilă pentru o rezervare legitimă, care trebuie să depășească o anumită sumă, care este de 73 USD, convertită la aproximativ 323 RON. Paradoxal, veți găsi mai ieftin uneori dacă comandați o cazare puțin mai scumpă pentru care puteți aplica o reducere decât o cazare puțin mai ieftină, dar fără reducere. Cu toate acestea, dacă nu folosiți reducerea la prima rezervare, aceasta va rămâne până la următoarea rezervare. Cu toate acestea, trebuie să îl utilizați în termen de 6 luni de la înregistrare, altfel va expira irevocabil.

AirBnB în lume

Cu AirBnB puteți rezerva cazare în Praga sau oricare alt oraș din 191 de țări în care acest serviciu este activ. Indiferent dacă călătorești singur sau cu alții, AirBnB te ajută să fii într-un loc ciudat în timp ce rămâi în contact cu localnicii. Pentru Slovacia puteți găsi toate reducerile AirBnB pe PromoKupon.sk.

Când plătesc pentru o rezervare AirBnB?

Este destul de simplu. Veți plăti și imediat ce gazda acceptă solicitarea dvs. sau dacă faceți o rezervare instantanee, suma integrală va fi plătită la acel moment prin metoda dvs. de plată. În unele cazuri, puteți decide dacă împărțiți sau nu costurile de rezervare în mai multe plăți. Detalii specifice și formularea lor reală pot fi găsite pe site.


Cazare pe termen lung

AirBnB nu a fost încă falsificat pentru închirieri pe termen lung, dar acum a început să ofere și această opțiune. Pentru șederi mai lungi, veți primi o reducere de o reducere săptămânală sau lunară. Un proiect alternativ de închiriere a locuințelor din lume este Uniplace, pentru care oferim și un cod promoțional. O oferă potrivită pentru studenții Erasmus care caută colegi de cameră de câteva luni.AirBnB in Europe

AirBnB is available in several European countries. If you are interested about AirBnB discounts in Germany, go to MaxiCoupon.de. For information about AirBnB vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. AirBnB operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. AirBnB works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.