AirBnB reducere până la 20%

AirBnB reducere până la 20%

AirBnB oferă cazare privată la prețuri accesibile. Îți place să călătorești și să locuiești ca acasă în același timp? Cu AirBnB puteți rezerva atât cazare ieftină, cât și reședințe de lux din întreaga lume. Doar faceți clic pe butonul de sub text și înregistrați-vă ca utilizator nou cu un bonus pe care nu uitați să îl utilizați în 30 de zile de la înregistrare.

Câștigați bani închiriind prin AirBnB

Oferiți-vă gazda turiștilor și câștigați bani

   Valid at least until 24.4.2024

Până la 20% reducere cu Booking Genius

Închiriază-ți locuința prin Booking.com și primiți o reducere de fidelitate

   Valid at least until 24.4.2024

Sejururi lunare pe Airbnb

Închiriază prin Airbnb pe termen lung și veți obții cel mai bun preț

   Valid at least until 24.4.2024

Case de vacanță în Aventura pe Airbnb

Încercați programul Case de vacanță în Aventura, oferite de ghizii locali

   Valid at least until 24.4.2024

Până la 200 lei reducere pentru o ședere

Cu cât cheltui mai mult, cu atât vei economisi mai mult

   Valid at least until 24.4.2024

50 lei reducere pentru o Aventură

Rezervați o Casă de vacanță în valoare de min. 200 lei

   Valid at least until 24.4.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la AirBnB!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum să obțineți transport gratuit la o cazare pe Airbnb?

Unul dintre pașii finali înainte de cazare este să planificați cum să vă deplasați de la și/sau la aeroport sau gară la casa gazdei. Există alternative la transportul public, care poate fi complicat până la destinație. Puteți cere gazdei să vă ridice personal. Multe gazde sunt dispuse să facă acest lucru contra unei taxe mici sau chiar gratuite. De asemenea, puteți profita de serviciul alternativ de taxi Bolt cu cod promoțional gratuit. 

Air bnb sleva kupón

AirBnB ve světě

Prin AirBnB, puteți rezerva cazare în Praga sau în orice alt oraș din 191 de țări în care acest serviciu este activ. Indiferent dacă călătorești singur sau cu alții, AirBnB te ajută să fii într-un loc ciudat în timp ce rămâi în contact cu localnicii. Pentru Slovacia puteți găsi toate reducerile AirBnB pe PromoKupon.sk.

Când plătesc pentru o rezervare AirBnB?

Este foarte simplu. Veți plăti și imediat ce gazda acceptă solicitarea dvs. sau dacă faceți o rezervare instantanee, suma integrală va fi plătită la acel moment prin metoda dvs. de plată. În unele cazuri, puteți decide dacă împărțiți sau nu costurile de rezervare în mai multe plăți. Detalii specifice și formularea lor reală pot fi găsite pe site.

Oferă AirBnb cazare pe terme lung?

AirBnB nu a fost încă falsificat pentru închirieri pe termen lung, dar acum a început să ofere și această opțiune. Pentru șederi mai lungi, veți primi o reducere de o reducere săptămânală sau lunară. Un proiect alternativ de închiriere a locuințelor din lume este Uniplace, pentru care oferim și un cod promoțional. Este potrivit, de exemplu, pentru studenții Erasmus care își caută colegi de cameră de câteva luni.

AirBnB in Europe

AirBnB is available in several European countries. For information about AirBnB vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. AirBnB operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.