Footshop cod de reducere 50 RON

Footshop cod de reducere 50 RON

Obțineți reduceri și coduri promoționale la Fotoshop. Cine nu cunoaște Footshop, este unul dintre cele mai mari magazine online de încălțăminte din Cehia. Alegeți aici Pantofi de toate mărcile și tipurile, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. O gamă largă de pantofi și haine la modă la prețuri avantajoase. În plus, Footshop oferă o mulțime de promoții, datorită cărora puteți cumpăra bunuri elegante la prețuri excelente.

Cod de reducere 50 RON + 7% cashback

Doar Alăturați-vă Clubului Footshop, și 7% cashback din comenzile tale.

   Valid at least until 18.7.2024

Până la 50% reducere Nike

Promoție valabilă până la epuizarea stocului

   Valid at least until 18.7.2024

Reduceri de până la 75%

Consultați reducerea actuală la îmbrăcăminte sau încălțăminte

   Valid at least until 18.7.2024

Transport gratuit

Aflați cum să obțineți transport gratuit

   Valid at least until 18.7.2024

Până la 60% Reducere la Adidas

Profitați de reduceri incredibile și economisiți până la 60% din prețul inițial

   Valid at least until 18.7.2024

Reducere de până la 50% la marca Nike

Nike acum, cu o reducere de până la 50%

   Valid at least until 18.7.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la Footshop!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cumpărați de la branduri cunoscute la nivel mondial, cum ar fi Adidas, Nike sau Puma. Nu ezitați și profitați de reduceri, cod de reducere de până la -10% sau cupon de reducere suplimentar. Oferim reduceri la Footshop din 2017.

Cum să utilizați un cupon de reducere Footshop?

Este foarte ușor să utilizați codul de reducere, a se vedea mai jos.

În magazinul online Footshop pot fi aplicate cupoanele de reducere și codurile de reducere. Dacă ați selectat deja produsele pentru achiziție, mergeți la coș și bifați opțiunea "Am un cod de reducere/cupon". În câmpul cupon de reducere, introduceți codul de reducere și faceți clic pe "Aplicați reducerea" pentru a vă confirma codul. Pentru o orientare mai bună, utilizați imaginea de mai sus.  

Completați doar cardul de reducere și numele titularului. Footshop reducere 10% și reducere 15% veți obține de la cupoane de reducere. Profitați de toate reducerile disponibile și economisiți bani

Care este istoria firmei Footshop?

În 2011, a fost fondat Footshop, al cărui proiect a fost adidașii, creativitate și stil de viață urbană. Footshop s-a extins treptat cu mărci, precum Adidas, Nike și Asics. Marea pauză a fost în 2015, când Footshop a devenit parte a familiei Adidas Consortium, așa că a ajuns la ediții limitate, care astăzi includ, de exemplu, Yeezy de la Kanye West. După un timp, Footshop a obținut același succes în domeniul altor mărci, precum Vans, Puma sau Reebok.

În prezent, aici puteți găsi toate mărcile celebre precum Adidas, Vans, Nike, Puma, Converse și multe altele. Dacă ceva nu vi se potrivește, puteți schimba pantofii în termen de 30 de zile

Iar orientarea către preț va bucura cu adevărat pe toată lumea. Datorită sortimentului larg de încălţăminte Footshop, fiecare client poate găsi aici încălţămintea potrivită. Pentru aceasta, acordați atenție la reduceri și promoții incredibile. Evenimentul, precum Black Friday sau cupoane și coduri de reducere cum ar fi -10% și -20%.

Footshop oferă cumpărătorilor cele mai avantajoase coduri de reducere și cupoane. Puteți obține cele mai bune reduceri de Black Friday atunci când puteți combina o reducere și un cupon. Veți găsi o mulțime de reduceri convenabile la Footshop.

Ce reduceri oferă Footshop?

Cel mai important lucru pentru vizitatorii noștri este să oferim promoții actuale cu reduceri, coduri de reducere sau cupoane de reducere. Ne puteți considera un "Fotoshop plin de reduceri", care oferă cele mai bune reduceri din întreaga lume și din 2017. Aici puteți găsi, de exemplu, reduceri de toamnă, coduri de reducere și cupoane de reducere de până la 15% sau 20%. 

Și ați auzit de Black Friday? Dacă da, nu ratați această promoție și obțineți prețuri incredibil de avantajoase de Black Friday, unde veți economisi până la 70% din prețul inițiaL.

Nu uitați să utilizați cele mai bune reduceri, coduri de reducere și cupoane de reducere la plasarea comenzii. Găsiți pur și simplu fiecare reducere pentru Footshop aici, fie că este vorba de un cod de reducere, un cupon de reducere, o reducere a zilei și multe altele. Aruncați o privire din când în când ce noutăți apar. 

Clubul Footshop

Alăturați-vă Clubului Footshop astăzi! Și ce beneficii obțineți de fapt?

  • 50 RON REDUCERE LA ÎNREGISTRARE
  • 7% CASHBACK DIN COMENZILE TALE
  • PROPRIUL TĂU WISHLIST
  • MONITORIZAREA COMENZII
  • CADOU PENTRU ZIUA DE NAȘTERE
  • FII PRIMUL CARE AFLĂ DESPRE REDUCERI :) 

Suficient să vă înregistrați și obțineți un Voucher Cadou de 50 RON pe care îl veți putea folosi la o achiziție de minim 500 RON. În plus, veți primi o ofertă regulată de noutăți și lucruri interesante din lumea streetwear-ului, inclusiv noi reduceri și promoții.

Fiecare comandă merită, deoarece la fiecare comandă plasată, vă oferim un voucher în valoare de 7% din suma totală a comenzii, pe care îl veți putea utiliza la comanda viitoare. Cea mai tare parte? Puteți face acest lucru din nou și din nou. Și dacă nu cumpărați nimic chiar acum, Creați-vă propria listă de dorințe pentru a o împărtăși cadou sau creați o listă nesfârșită de surse de inspirație.

 

Footshop in Europe

Footshop is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Footshop vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Footshop operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk.