CCC cod de reducere 40%

CCC cod de reducere 40%

Profitați de reduceri și coduri de reducere în magazinul electronic CCC, de unde puteți cumpăra încălțăminte pentru femei, bărbați și copii de calitate la prețuri excelente. Vrei să economisești bani la cumpărare? Aplicați reducerile CCC la pantofi și cumpărați pantofi ieftini, botine, balerini, cizme sau adidași sau pantofi sport. De asemenea, puteți utiliza cupoane de reducere CCC și coduri de reducere sau puteți cumpăra de la mărci precum ADIDAS, Puma, Rider, Reebok și multe altele. Nu uitați să expediați gratuit atunci când faceți cumpărături la CCC.

Cod de reducere 40% la genți/rucsacuri

Economisiți 40% la achizițiile de min. 129 lei

   Valid at least until 18.7.2024

Cod de reducere 10%

Suficient să te înregistrezi gratuit în club CCC și vei obține și alte beneficii

   Valid at least until 18.7.2024

Alăturați-vă programului de afiliere

Сâștigați bani prin promovarea produselor noastre online!

   Valid at least until 18.7.2024

Încălțăminte pentru bărbați la reducere

Consultați reducerile actuale cu încălțăminte pentru bărbați

   Valid at least until 18.7.2024

Transport gratuit

Acum ai parte de transport gratuit, nu rata ocazia

   Valid at least until 18.7.2024

Încălțăminte pentru femei în promoție

Consultați promoțiile curentele la articolele reduse

   Valid at least until 18.7.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la CCC!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum se aplică codul de reducere CCC?

Dacă doriți să solicitați un cupon de reducere, mergeți la coș. Pe pagina coșului, în dreapta produselor selectate, se află Rezumatul, unde se face clic pe textul „Adăugați codul de reducere”, apoi apare o casetă text în care introduceți codul de reducere și îl aplicați.

Care sunt beneficiile Сlubului CCC?

Beneficiile pe care le obțineți în calitatea de membru sunt cu adevărat multe. Alăturarea în club este complet gratuită, iar înregistrarea durează maxim un minut. În plus, valoarea reducerilor și numărul de beneficii crește odată cu cheltuielile dvs. Există trei niveluri - Standard, Silver și Gold. Printre principalele avantaje aparține:

  • Cod de reducere de până la 30%, pe care îl primești o dată pe an
  • Cod de reducere cu ocazia zilei de naștere 20%
  • Livrare gratuită de la 199 lei sau 5 livrări complet gratuite de produse pe an
  • Returnarea mărfurilor fără chitanță
  • Multe alte beneficii, o listă completă a acestora poate fi găsită aici

Club CCC în aplicație mobilă

De asemenea, puteți face achiziții în CCC prin intermediul aplicației. Aici veți găsi cele mai recente promoții pentru încălțăminte, precum și cupoanele dvs. Un alt motiv pentru a descărca plicația CCC este să obțineți un cod de reducere de 15% pentru prima achiziției. Pentru a-l descărca, faceți clic pe linkul de aici.

Istoria companiei CCC

Compania a început să se extindă și în domeniul serviciilor de la mijlocul anilor 90, când și-a început producția în orașul Polkowice. Numele însuși a apărut apoi din fraza Cena Czyni Cuda, care în traducere înseamnă prețul face minuni și acest motto pe care compania îl urmează până în prezent. Încă de la înființare, compania a obținut un mare succes, iar datorită acestuia, în 2004, a început extinderea în străinătate. Primul a fost Republica Cehă, unde compania continuă să prospere până în prezent. CCC și-a continuat cu succes expansiunea și astăzi operează în aproape toată Europa și este unul dintre cei mai mari comercianți cu amănuntul de pantofi și genți.

CCC in Europe

CCC is available in several European countries. For information about CCC vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. CCC operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. CCC works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.