Promoții și coduri de reducere în magazinele electronice

După cum v-ați obișnuit magazinele electronice oferă mult mai multe reduceri și coduri promoționale în comparație cu magazinele fizice. De exemplu, daca sunteți membru al unui magazin primiți mesaje personalizate de fiecare dată când un magazin adaugă o anumită reducere. Totdată, aceste mesaje sunt folosite și pentru a vă reaminti de produsele selectate ca și "Favorite" sau daca unul dintre produse are o reducere nouă sau o scădere de preț, sau, cel mai important, dacă stocul este pe punctul de a se epuiza. Pentru a fi la curent cu aceste schimbări constante de informație, portalul PromoCupon.ro vă pune la dispoziție liste întregi de companii și, cel mai important, reducerile și promoțiile de la fiecare în parte, totul fiind actualizat. 

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/pin/341640321743533767/

Reduceri zilnice sau săptămânale la magazinele electronice

Pentru că totul este mult mai ușor acum, în era digitală, chiar și articolele necesare traiului zilnic aduc o notă de personalitate și eleganță în viața noastră. Ne place să facem cumpărături, dar, de cele mai multe ori simțim că ne consumă mult prea multă energie și nu mai avem disponibilitatea necesară pentru acestea. Tocmai de aceea, majoritatea brand-urilor oferă retur gratuit în cazul în care comanda nu este pe gustul dumneavoastră. În cazul în care mărimea nu este potrivită, puteți face un proces foarte simplu de schimb al produsului cu o mărime mai mică sau mai mare, după caz.

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/pin/9992430412966601/

Magazinul ABOUT YOU oferă livrare și retur gratuite indiferent de preț sau numărul de articole comandate. Aceasta este o oportunitate inedită în cazul în care ai mai multe comenzi de făcut, iar taxa de livrare nu îți este tocmai plăcută. Mai putem menționa și alte magazine care au o politică de livrare gratuită în funcție de produs sau de suma comandată. 

Notino.ro oferă livrare gratuită la cumpărături de peste 250 RON, dar și alte promoții în funcție de articolul achiziționat. Așadar, atunci când accesați pagina online, puteți observa eticheta de Livrare gratuită atașată la o varietate de produse din diverse categorii. În același timp, beneficiați și de o politică de retur specială, și anume, aveți la dispoziție 90 de zile de retur în cazul în care nu sunteți mulțumit sau vă răzgândiți. 


Publicat: 30.3.2022