Primăvară - reduceri de sezon și multe alte oferte

Sezonul în care ofertele prind viață a sosit! Este momentul în care articolele preferate sunt puse în evidență prin ținuta zilnică.  Magazinele online sunt acum la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta cu oferte inedite. Reducerile de sezon oferă posibilitatea unei ținute vesele, multicoloră cu o cromatică unică pentru fiecare gust. 

Reduceri de sezon

Magazinul tău preferat ABOUT YOU oferă reduceri de până la 41% la ținutele de primăvară. Sezonul acesta atragi atenția cu ținutele mixte, formate din diferite contraste. Poți alege un pulover în dungi ori în carouri, dar asigură-te că hainele sunt alese din aceeași gamă de culori. Primăvara iubește outfit-urile armonioase, cu nuanțe de bej sau pastelate. 

Rochia Ralph Lauren este disponibilă cu o reducere de 10% pe magazinul ABOUT YOU. O piesă ideală pentru o seară călduroasă de primăvară sau pentru a participa la un cocktail alături de oamenii dragi. 


Photo: (36) Pinterest

Brand-urile bestseller de pe Notino.ro oferă o reducere de 30% la articolele preferate, parfumurile de top cu miresme amețitoare, produsele cosmetice de cea mai bună calitate. Cele mai bune prețuri sunt acum disponibile pe site pentru a vă ajuta să vă găsiți mirosul preferat din această primăvară. Totodată, aveți parte de transport gratuit la marea majoritate a produselor, totul pentru a ușura realizarea comenzii și beneficiile cumpărătorilor. 

Cumpărați orice parfum din colecția Si Giorgio Armani și aveți parte de 2 cadouri oferite de site-ul Notino.ro. Bucurați-vă acum alături de cei dragi de numeroasele oferte și reduceri de primăvară.Publicat: 14.4.2021