Petissimo reduceri și cupoane

Petissimo reduceri și cupoane

Aveți un animal de companie acasă? Petissimo.ru este un e-shop unde puteți folosi codul nostru de reducere și vă puteți face fericit iubitul animal de companie. Acest e-shop este specializat în vânzarea de produse de calitate pentru prietenii tăi animale, fie că sunt câini, pisici sau alte animale de companie. Puteți găsi o selecție largă de mâncare, jucării, paturi, lese, coliere, hamuri și multe alte produse care vă vor face animalul de companie cu blană confortabil și fericit. Așa că nu ezitați, aplicați codul de reducere și vizitați Petissimo, unde veți găsi totul pentru prietenul dumneavoastră blănos!

Ultimele reduceri și promoții

Consultați oferta actuală

   Valid at least until 15.6.2024

Program de fidelizare

Cumpărați cu până la 10% reducere

   Valid at least until 15.6.2024

Transport gratuit

Vezi cum poți obține transport gratuit

   Valid at least until 15.6.2024

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la Petissimo!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Știți despre o nouă reducere? Anunțați-ne!

Cum să răscumperi un cod de reducere la Petissimo?

Utilizarea unui cod de reducere pe acest site este foarte ușoară. Pe pagina coșului de cumpărături veți găsi o căsuță pentru a introduce codul de reducere. Introduceți codul de reducere în căsuța respectivă și faceți clic pe butonul "Redeem Coupon". Continuați cu comanda și finalizați-o conform instrucțiunilor de pe pagină. Nu uitați că unele coduri de reducere au o anumită valabilitate și pot fi folosite doar la anumite produse sau într-o anumită perioadă de timp. Asigurați-vă că introduceți codul de reducere corect și că acesta îndeplinește toate cerințele pentru a beneficia de reducere.

petissimoru.png

Ce produse oferă Petissimo?

E-shop petissimo.ru este un magazin cu bunătăți pentru animalele de companie. Aici puteți alege dintr-o gamă largă de alimente atât de hrănitoare încât animalul dvs. de companie va avea mai multă energie ca niciodată. Iar dacă sunteți în căutarea a ceva care să vă distreze animalul de companie în timpul zilei, aveți noroc - Petissimo are o selecție largă de jucării atât de distractive, încât animalul dvs. de companie nu va dori să le lase în urmă. Veți găsi, de asemenea, paturi confortabile pentru ca animalul dvs. de companie să se simtă ca un rege. Iar dacă ai nevoie de ceva pentru a-i întreține blana, tot aici poți achiziționa șampoane, balsamuri și alte produse pentru ca animalul tău de companie să se simtă proaspăt și să miroasă bine în toată casa ta.

Istoria Petissimo

Petissimo a fost fondată în 2006 cu scopul de a face mâncare de calitate pentru câini la prețuri convenabile și accesibile pentru toată lumea. Toate acestea, bineînțeles, la prețuri mai accesibile decât ceea ce produsele pot fi cumpărate în magazinele tradiționale. Oferta lor este deja o garanție în sine: numai produsele a căror calitate excelentă este recunoscută universal pot ajunge în magazinul online, astfel încât clienții nu pot fi surprinși.

Petissimo in Europe

Petissimo is available in several European countries. For information about Petissimo vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Petissimo operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. Petissimo works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.