Marea sărbătoare a reducerilor a sosit - promoțiile de BLACK FRIDAY au început

La fel ca în fiecare an, reducerile de Black Friday sunt așteptate cu multă nerăbdare pentru a oferi articole la prețuri extrem de mici și satisfăcătoare. Tocmai ce s-a dat start-ul și pentru anul 2021, magazinele electronice sunt într-o competiție prietenoasă și frumoasă a reducerilor și ofertelor. Care mai de care mai atrăgătoare și de neratat. Așadar, noi am pregătit un rezumat al celor mai avantajoase oferte de la fiecare tocmai pentru a vă ușura cumpărăturile.

Sursă foto: (311) Pinterest

Prețuri reduse cu până la 70% 

Pentru că de fiecare dată ne impresionează în cel mai frumos mod, site-ul ABOUT YOU aduce totul la un preț special pentru dumneavoastră, reduceri mai mari de jumătate de preț, articole reduse cu până la 70%, prețurile au scăzut pur și simplu. Oferte de neratat la articolele de iarnă sau la paltoanele din anii '70, pufoase și călduroase, vin să își ceară drepturile de "la modă" înapoi. 

Iar pentru un extra extaz, bijuteriile și acesoriile Swarovski primesc și ele reduceri de până la 40%, asta pentru că un palton vintage are nevoie de un accesoriu pe măsură. 

O săptămână plină de cadouri

Este o săptămână magică, poate că Moș Crăciun a început așa ușor să pregăteasca cadourile pentru cei dragi. Notino.ro oferă un cod promoțional, care include o reducere de până la 40% la cele mai populare brand-uri. Pe lângă asta, aveți parte de până la 30% reducere la frumosul brand Kerastaze, totul doar pe Notino

Noile colecții sunt și ele prezente în acest sezon, Bolf.ro pune accent pe combinarea stilului și confortului cu noua colecție pentru EA. Colanții de damă, din ce în ce mai populari și ceruți de doamne și domnișoare, vin cu o reducere de 36%, dar și articolele pentru bărbați au o reducere de până la 73%.  

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=winter%20outfits%202021&eq=winter&etslf=5926&term_meta[]=winter%7Cautocomplete%7C1&term_meta[]=outfits%7Cautocomplete%7C1&term_meta[]=2021%7Cautocomplete%7C1  

Pentru ca totul să fie mult mai accesibil și ușor puteți urmări reducerile și articolele de pe Bolf.ro pe Instagram Shop-ul creat special pentru a vă putea expune cu ușurință noile articole și promoții, iar la o comandă de peste 300 RON, comanda esta livrată fără taxă de transport.

Este o lună a reducerilor iar fiecare magazin electronic ne demonstrează că este una din cele mai favorabile perioade din an pentru a ne răsfăța cu articolele mult dorite și așteptate. Poate că cel mai dificil acum este să vă decideți de care articole aveți nevoie în prim plan, tocmai pentru că totul pare atât de atrăgător și necesar la aceste frumoase și avantajoase prețuri. 

Publicat: 10.11.2021