Colecții de iarnă și articole special create pentru lupta cu frigul

Pentru a avea parte de vacanța ideală sau de plimbarea perfectă la munte, avem nevoie de articole special create pentru temperaturile scăzute. Magazinele electronice sunt pregătite pentru această perioadă și pun la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce este necesar pentru anotimpul rece. De la articole vestimentare cu blană, până la ținute apreski, toate sunt expuse. Acum este momentul să profitați de articolele preferate la reduceri mai mari de jumătate de preț. 

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/pin/68743969066/

ABOUT YOU și ePantofi au pregătit numeroase surprize 

Reducerile sunt numeroase în această perioadă. Aveți parte de reduceri de până la 50% la articolele pentru ski și snowboard doar pe ABOUT YOU. Intră pe site și descoperă articolele absolut necesare pentru pârtie. Fie că ai nevoie de îmbrăcăminte, căști sau ochelari de protecție, plus multe alte accesorii care să îți țină de cald. 

În cazul în care plănuiești doar o plimbare pe munte, articolele esențiale sunt reduse cu până la 50% tot pe ABOUT YOU. Puteți să profitați de bluze pentru toate gusturile reduse cu până la 70%, dar și de colecția de haine comode de tip lounge, perfecte pentru a le așeza sub salopeta impermeabilă de munte. 

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/pin/34902965853805355/ 

Mari reduceri în prezent la majoritatea magazinelor, de exemplu, ePantofi.ro are reduceri de până la 60% la mii de articole. Este genial pentru o perioada în care ne dorim haine și încălțăminte noi și calduroase. Totdată, și articolele pentru cei mici sunt trecute prin filtrul reducerilor. Cizmele pentru copii, de zăpadă sau pentru plimbări pe munte pot fi achiziționate cu până la 48% reducere.

ePantofi.ro oferă 100 de zile pentru a face returul în cazul în care articolele cumpărate nu sunt pe gustul dumneavoastră sau nu au mărimea corespunzătoare, pe lângă asta primiți și 40 RON reducere dacă vă abonați cu adresa de e-mail la site. Publicat: 27.1.2022