Vine, vine primăvara - cu multe cadouri, reduceri și surprize

Luna martie este o lună deosebită, o lună în care razele soarelui își fac apariția într-un mod plăcut, anunțând că anotimpul friguros a trecut. Magazinele online sunt și ele pregătite pentru a ne ajuta să ne bucurăm de primăvară și să îi surprindem pe cei dragi cu cadouri și articole de sezon.

Photo source: (187) Pinterest

O lună specială pentru EA

Cadoul ideal pentru EA poate fi găsit cu ușurință prin doar câteva click-uri pentru că magazinele electronice precum Modivo.ro s-au pregătit și oferă cadoul ideal pentru ziua femeii. Așadar, puteți profita de ofertele pentru lenjeria de corp, de reducerile de până la 60% sau de tendințele sezonului pentru ea. Totul este posibil deoarece aveți parte de livrare gratuită la comenzile de peste 99,00 RON.

Site-ul online Notino aduce cadouri surpriză la achiziționarea produselor preferate. Așadar, daca cumpărați produse în valoare de 370 RON din gama Shiseido, primiți serul pentru fermitate cadou. Pe lângă asta, dacă cumpărați oricare 3 produse cosmetice primiți 10% reducere. 

Photo source: (187) Pinterest

La achiziționarea bijuteriilor Beneto, primiți un cadou romantic. Așadar, intrați pe site-ul Vivantis.ro, iar daca cumpărați bijuterii de minim 150 RON, primiți cadoul așteptat. În ceea ce privește produsele pentru îngrijirea părului, aveți parte de până la 64% reducere, tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe site. 


Publicat: 28.2.2021