Lichidări de Revelion 2024

Lichidări de stoc de Revelion 2023. Sărbătorește noul an cu reduceri semnificative

Așteptarea a meritat. Cumpărați articole cu reducere după Crăciun și economisiți bani la reduceri incredibile!

Lichidare de stoc-reduceri până la 50%

Lichidare de stocuri

Lichidări de stoc până la 60%

Lichidări de stoc până la 50%

Lichidare de stoc-reduceri până la 50%

Cele mai bune reduceri le veți găsi în perioada de Crăciun, de Revelion și lichidările de stoc în luna ianuarie. Unele magazine online oferă deja reduceri după Crăciun. Fiți atenți,dar, în același timp, fiți pregătiți că aceste reduceri pot fi mai bune decât de Black Friday. Veți afla mai jos de ce este cazul. 

Lichidare de stoc după Crăciun

Campaniile de reduceri durează practic până la sfârșitul lunii ianuarie. Merită să cumpărați electronice la prețuri reduse, precum și mobilier sau echipament sportiv pentru sporturile de iarnă. În cazul îmbrăcămintei și încălțămintei, reducerile pot ajunge până la 75 %. Electronica deja menționată poate fi achiziționată și mai ieftină cu o reducere de până la 80%. Deci cel care vrea să economisească cât mai mult posibil, cu siguranță ar trebui să așteptați până în ianuarie. Bunurile de sezon vor ajunge la reduceri, care nu au fost vândute și rămân în stoc. Dimpotrivă, prețurile mărfurilor pentru care sezonul nu s-a încheiat nu se schimbă prea mult. Mulți cumpărători cumpără cadouri de Crăciun abia după Crăciun.

Lichidare de stoc de Anul Nou

Ați așteptat cu achizițiile până după Crăciun? Deşi, sub brad deja nu-l mai puteți pune, dar vă putem bucura, că cel puțin veți economisi semnificativ. În plus, veți evita problemele asociate cu cumpărăturile masive înainte de Crăciun, cum ar fi Black Friday. Lichidările de stoc de Anul Nou sunt aici.  

Decorează-ți casa cu piese de mobilier noi cu reduceri semnificative și creați o atmosferă minunată acasă! Cumpărați electronice la cele mai mici prețuri, care ar trebui înlocuite cu serii noi care costă mult mai mult. Sau îmbrăcăminte outlet, cu reduceri de până la 80% precum Black Friday sau mult mai bine. 

Lichidare de stoc din ianuarie

Magazinele Online oferă cele mai interesante reduceri în ianuarie. Lichidările de stoc din ianuarie oferă reduceri de zeci de procente. De regulă, vânzătorii eliberează spațiu prin lichidările de stoc sezoniere, astfel încât să poată stoca produse noi. Cu toate acestea, achiziția poate să nu fie întotdeauna profitabilă, așa că aveți grijă de reducerile false, despre care scriem mai jos. 

Atenție la reducerile false

Graba la cumpărături înainte de Crăciun s-a transformat treptat într-o altă, mai puțin agitată, dar cu atât mai interesantă. Magazinele Online oferă reduceri semnificative la majoritatea sortimentelor și se așteaptă la un atac de cumpărători. Motivul este simplu: stocul vechi trebuie înlocuit cu stoc nou, fie că este vorba de electronice, cosmetice sau outlet îmbrăcăminte. Dar atenție, nu toate reducerile sunt reale. Unii comercianți folosesc reduceri false astfel încearcă să obțină cât mai mulți clienți pentru a face cumpărături. Deci, fiți atenți.

Este posibil să întâmpinați un preț inițial ridicat. Verificați suma inițială, prețul la care comerciantul a oferit bunurile înainte de reducerea specificată. Corespunde realității? Verificați prețul mărfurilor cu alți comercianți. Fiți atenți și în cazul promoțiilor precum 1+1 gratuit etc. Dacă cumpărați bunuri ca parte a acestei promoții, este posibil să aveți o problemă cu o reclamație. Reclamația se poate aplica numai unui singur produs, iar un produs gratuit nu