Reduceri și noi colecții - începutul sezonului colorat

Dragobete, 1 martie, 8 martie, multe zile care vestesc venirea primăverii cu temperaturi mult mai plăcute și îmbrăcăminte mult mai lejeră în comparație cu straturile de haine pe care le folosim iarna. Magazinele electronice s-au pregătit din timp cu ținute colorate și elegante pentru toate gusturile și preferințele. Găsim categorii special destinate pentru evenimente precum Ziua îndrăgostiților sau pentru frumosul Dragobete românesc. 

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/pin/796503884086010579/visual-search/?imageSignature=ef293ac7611d03e94d15d83a1ec76165 

O lună plină de culoare și la Modivo sau la Reserved 

Garderoba de primăvară pentru EA este atent organizată la Modivo.ro, îmbrăcăminte, încălțăminte sau genți și poșete, pentru toate gusturile și preferințele. În același timp, puteți opta pentru o alegere casual din ediția sportivă de la Adidas, una dintre cele mai populare mărci printre producătorii de încălțăminte și îmbrăcăminte sport. 

Reserved.ro aduce colecția de primăvară pentru EA și EL. În același timp, colecția Date Night, special creată pentru doamne și domnișoare, oferă articole pentru toate gusturile tocmai ca să fiți pregătite pentru evenimentele din această perioadă. Ținute florale pentru o lună înfloritoare. Toate acestea pot fi achiziționate cu 10% reducere, pentru că abonații la newsletter primesc această reducere ca un cadou de bun venit la prima comandă achiziționată. 

Sursă foto: https://i.pinimg.com/originals/f5/b5/01/f5b5013aa8f2509a28c0a292c247ede8.jpg

Idei de cadouri pentru ziua femeii

Accesează Notino.ro pentru a celebra sărbătoarea femeii cum se cuvine. Prima dată, alegeți persoana căreia doriți să ii faceți cadou, iar pe Notino.ro veți primi sfaturi despre cadourile cu care veți impresiona și rămâne în amintirea femeilor din viața dumneavoastră. Tot ceea ce trebuie să faceți este să bifați intervalul de preț, iar o listă cu opțiuni va apărea. 

Ca o altă opțiune aveți cadoul Discovery Box - cumpărați produse de peste 300 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături cu o cutie de eșantioane de parfumuri. 

După cum puteți observa, aveți parte de o lista numeroasă de opțiuni și oferte pentru a aduce cadoul ideal pentru femeia din viața dumneavoastră, sau de ce nu, chiar și dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor vă puteți răsfăța și bucura de un cadou bine meritat. La doar câteva click-uri distanță se află multe zâmbete și veselie. 

Publicat: 22.2.2022