Colecții pentru el și ea, parfumuri, accesorii - totul pentru noul sezon

Fiecare sezon aduce cu el modă nouă, accesorii unice și o paletă proprie de culori. Portalul PromoCupon.ro vine în ajutorul iubitorilor de nou cu reduceri din principalele magazine electronice. Reduceri, coduri pormoționale, transport gratuit, vouchere cadou, toate sunt actualizate săptămânal și lunar tocmai pentru a ajuta la economisirea timpului dumneavoastră.

Sursă foto: (239) Pinterest

Accesorii de toamnă și colecția URBAN CRAFT 

Magazinul electronic Reserved.ro vine cu reduceri la accesoriile de toamnă la articolele pentru EA, dar și cu o colecție nouă pentru EL. Pe lângă asta, noua colecție URBAN CRAFT aduce tradiția într-o nouă realitate. O viziune specială a prezentului și o combinație de inovație, tehnologie și frumusețe. O versiune aparte a modei în care hainele care fac parte din colecția eco sunt realizate în fabrici care folosesc o tehnologie inovatoare și "eco-friendly".

Sursă foto: Cumpără astăzi online! Reserved - Magazin online - RESERVED 

Noul parfum Paco Rabanne PHANTOM

Parfumul Paco Rabanne PHANTOM a fost creat din respect pentru viitor, se spune despre el că este parfumul "zilei de mâine". Compoziția acestui parfum este realizată din lămâie italiană, vetiver din Haiti, vanilie caldă și lavandă, dupa cum puteți observa o combinație senzațională - magazinul electronic Notino.ro oferă cadou o baterie externă în forma parfumului PHANTOM. Tot ceea ce trebuie să faceți este să achiziționați produse Paco Rabanne de peste 275 RON și primiți cadoul. 

Pe lângă asta, la achiziția noului parfum Euphoria Intense, aveți cadou frumoasa geantă pentru cosmetice Calvin Klein. Multe alte promoții la parfumui, dar și livrare gratuită la majoritatea brand-urilor.

Publicat: 21.9.2021