Hotels.com reduceri și cupoane

Hotels.com reduceri și cupoane

Rămâneți pe Hotels.com, unde puteți profita de reduceri și coduri de reduceri. Alegeți dintre mii de oferte hoteliere din întreaga lume! Doriți să obțineți prețuri surpriză la hotel? Înscrieți-vă la newsletter și veți fi primul care economisește. Și să nu uităm, pentru fiecare 10 timbre primiți unul gratuit.

Oferte surpriză

Oferte de cazare Blitz, economisiți până la 50% la cazare

  Valabil cel puțin până la 5.12.2022

Oferte de ultimă oră

Cumpărați o cazare în toată lumea și economisiți în același timp

  Valabil cel puțin până la 5.12.2022

Prețuri surpriză

Înscrieți-vă prin e-mail și obțineți oferte la care nu toată lumea are acces

  Valabil cel puțin până la 5.12.2022

O noapte gratuită

Beneficiați de o noapte gratuită extra după ce ați petrecut 10 nopți la hotel

  Valabil cel puțin până la 5.12.2022

Ultimele oferte

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente oferte prin e-mail

  Valabil cel puțin până la 5.12.2022

Biroul de asistență pentru Covid-19

Informații pentru călători cu privire la criza Covid-19

  Valabil cel puțin până la 5.12.2022

  Notifică-mă la reduceri noi

Vă vom contacta despre cupoane noi și reduceri la Hotels.com!

Prin abonare, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate.

Discounter-ul găsește reducerile în locul tău!

Extensie Chrome pentru toate reducerile la o singură atingere

Cum se aplică codul de reducere Hotels.com?

Mai întâi alegeți o rezervare și mergeți la plată. Aici, la Pasul 3 al comenzii, veți găsi textul „Aplicați cuponul sau recompensele Hotels.com®”, în partea dreaptă, și dați clic pe el. Apoi se va extinde butonul „Introduceți codul cuponului de reducere”, pe care veți face clic din nou și numai atunci se va extinde o casetă text în care veți introduce cuponul de reducere și îl veți aplica.

Hotels.com și beneficii de cazare

Hotels.com oferă opțiuni excelente de cazare în întreaga lume. Puteți alege dintre mii de oferte hoteliere. Dacă doriți să economisiți, înregistrați-vă și obțineți acces la prețuri surpriză. Puteți economisi, de exemplu, 25% din prețul inițial. În plus, puteți obține unul pentru fiecare 10 timbre gratuit. Tot ce trebuie să faci este să dormi și să te bucuri de vacanță sau să o combini cu călătorii de afaceri.

Hotels.com oferă turiștilor cele mai bune și mai populare spații de cazare de pe internet, sub forma unor rețele hoteliere importante și a unor spații de cazare în sistem self-catering. Mai mult, Hotels.com oferă un centru pentru clienți disponibil 24 de ore pe zi și cu siguranță vă va ajuta cu orice întrebări.

Hotels.com vă oferă o selecție de peste 436.000 de hoteluri în peste 200 de țări. Această ofertă este imbatabilă. Hotels.com oferă recenzii de hoteluri pentru a vă ajuta să alegeți hotelul potrivit și locația potrivită. Profitați de această oportunitate unică și rămâneți cu familia sau prietenii în hotelul potrivit doar pentru dvs.

Încercați și aplicația Hotels.com

Consultați și aplicația Hotels.com unde puteți rezerva sejururile la hotel.

Hotels.com in Europe

Hotels.com is available in several European countries. For information about discounts in English, visit MaxiCoupon.com. For information about Hotels.com vouchers in Czech Republic, continue to PromoKupon.cz. Hotels.com operates as well in Slovakia, all the discounts you can find on PromoKupon.sk. Hotels.com works also on Hungary market, go to PromoKupon.hu to explore current offers.